in

Batterij Besparen Op Je IPhone In IOS 11? Dat Kan Met Deze 7 Suggestions!

1. Test je apps

Een eerste manier is om te kijken welke apps in iOS 11 veel van je batterij vragen. Dit kun je doen door naar > Instellingen en dan naar > Batterij te gaan. Daar zie je precies hoeveel accu iedere app verbruikt. Vervolgens sluit je de apps af die veel batterij verbruiken als je ze niet gebruikt. Ook kun je overwegen de apps niet te gebruiken als je accu bijna leeg is.

2. Auto-lock

Een tweede optie is je vergrendelscherm te verbeteren. Je iPhone verbruikt namelijk veel batterij als het scherm aan staat, zelfs als je je telefoon niet gebruikt. Je kunt er dan ook voor kiezen om je telefoon zichzelf zo vaak mogelijk te vergrendelen als mogelijk is. Daarmee gaat je scherm uit en verbruik je minder batterij.

Je scherm vaker laten vergrendelen doe je door naar > Instellingen > Scherm en > Helderheid en dan naar > Auto-Lock te gaan.

three. Locatiediensten uitschakelen

Het is natuurlijk prachtig dat bepaalde apps je diensten kunnen aanbieden op foundation van je locatie. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps of Apple Maps. Maar doordat dit soort apps fixed willen weten waar je bent – zelfs als je ze niet gebruikt – verbruik je veel stroom. Je accu is dus sneller leeg.

Wil je je batterijleven dus verlengen in iOS 11, dan is het verstandig om juist die locatiediensten uit te zetten. Dit doe je door naar Instellingen te gaan en vervolgens naar Privateness. Vanuit daar klik je op Locatiediensten en selecteer je de optie “Gedurend gebruik” voor al je apps.

four. Beperk je notificaties

Het is sowieso al verstandig om na te denken bij elke nieuwe app die je installeert of je er notificaties van wil ontvangen of niet, maar met het oog op batterijleven is het zeker een overweging. Om notificaties te kunnen doen, moet je iPhone niet alleen allerlei taken uitvoeren op de achtergrond, de meldingen zelf zorgen er ook nog eens voor dat je telefoon oplicht en (indien ingeschakeld) ook nog eens een further trilling en geluidssignaal geeft.

Loop dus zeker even je apps na op hun notificatie-instellingen through Instellingen > Notificaties.

5. Schakel automatisch verversen in de achtergrond uit

Numerous apps verversen zichzelf fixed in de achtergrond. Daardoor wordt hun inhoud up-to-date gehouden. Handig, maar dit doen ze dus ook als je de apps niet gebruikt. En dat verbruikt stroom.

Wil je je batterijleven verlengen, dan kun je het automatisch verversen uitschakelen. Dit doe je door naar Instellingen > Algemeen > Verversen van Apps in de Achtergrond te gaan. Zet de optie vervolgens uit.

6. “Nee, Siri”

Het gemak van je virtuele assistent op afroep is natuurlijk evident, maar stiekem snoept het wel wat van je kostbare batterijleven af. Het is niet helemaal helder hoeveel affect het meeluisteren van Siri op de achtergrond precies heeft, maar het is logisch dat het fixed meeluisteren van je telefoon naar de woorden “Hé, Siri” wel wat energie kost. Het is niet voor niets één van de opties die ‘Low Energy Mode’ op je iPhone ook uitschakelt wanneer je echt moet gaan besparen.

Wil je het meeluisteren van Siri in- of uitschakelen? Ga dan naar Instellingen > Siri en zoeken en vink ‘meeluisteren naar Hé, Siri’ uit.

7. Replace naar de laatste versie

Apple geeft regelmatig updates van iOS 11 uit, op second van schrijven staat versie 11.2 klaar voor obtain. In een replace van iOS voert het bedrijf altijd nieuwe updates uit die bugs uit de vorige versie ongedaan moeten maken. Zo wordt ook de batterijduur in elke nieuwe replace weer verder geoptimaliseerd. Zorg dus altijd dat je de laatste versie van iOS geïnstalleerd hebt als jouw batterij snel leeg gaat of je andere problemen tegen komt op je machine.

De laatste iOS replace vind je onder > Instellingen > Algemeen > Software program Replace. Zorg dat je telefoon is aangesloten op een oplader als je een iOS replace installeert zodat je telefoon altijd voldoende batterij heeft om de replace in zijn geheel uit te voeren.

Bonustip: Low Energy Mode

Hij is natuurlijk niet helemaal nieuw in iOS 11, maar het is wel further handig dat je nu een sneltoets kan aanmaken in het nieuwe ‘Management Middle’. Zodra Low Energy Mode aangaat, schakelt hij het ophalen van je e-mail uit, worden apps niet meer ververst, worden bepaalde animaties uitgezet, luistert je telefoon niet meer mee naar ‘Hé, Siri’ en gaat het scherm automatisch uit naar 30 seconden.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is hoeveel procent winst Low Energy Mode je oplevert, is het vaak ruim genoeg om je van stopcontact tot stopcontact te loodsen!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

5 Important Ideas For Planning Your Funds Ski Vacation – TuGo Journey Weblog

5 Relationship Suggestions For The Way To Survive Changing Into Mother And Father